Wereldwinkel Scheveningen zoekt winkelmedewerkers, assistent winkelleider en een bestuurslid/Penningmeester.

Door middel van verkoop van fairtrade producten en het geven van voorlichting draagt de wereldwinkel bij aan een "eerlijke" prijs voor de producenten in ontwikkelingslanden en zo aan een betere toekomst voor hun gezinnen en aan de opbouw van het land. De wereldwinkel doet dit uitsluitend met vrijwillige medewerkers en een onbezoldigd bestuur die deze doelstelling een warm hart toedragen en zich hiervoor graag inzetten.

Wij bieden:

  • Een prettige werksfeer
  • Enthousiaste en betrokken collega's (in bestuur en winkel)

Voor verdere informatie zie http://www.wereldwinkelscheveningen.nl/vacatures/

Geïnteresseerden in de functie voor winkelmedewerker en assistent winkelleider kunnen contact opnemen met de winkelleidster mevr. Nel van Vilsteren, tel. 070-3060851

Geïnteresseerden voor de bestuursfunctie kunnen contact opnemen met de voorzitter van het bestuur de heer Leo Staal, tel. 06-83247971.

 

Wereldwinkel Scheveningen is het beste adres voor al je fair trade producten. Van kleine cadeautjes tot grote geschenken. Ook voor verschillende voedingsmiddelen kan je bij ons terecht. Ons assortiment van biologische producten wordt steeds meer uitgebreid. Als je bij Wereldwinkel Scheveningen iets koopt, heb je een origineel en/of (h)eerlijk product én doe je iets goeds voor een ander!

Archief