Valentijnsdag.

Het is weer bijna 14 februari, de dag van de liefde. Valentijnsdag is hét moment om iemand anoniem de liefde te verklaren. Of gewoon om te laten weten dat je van iemand houdt. Dus ook als je een vaste partner hebt of getrouwd bent zal het zeker gewaardeerd worden als je hem of haar verrast met een leuk cadeautje!

Bij Wereldwinkel Scheveningen hebben we leuke en originele cadeautjes voor iedereen. Zoals bijvoorbeeld prachtige wenskaarten vol liefde en symboliek. Kaarsen in hartvorm. Of een mooie vaas om de bloemen in te geven. En als je het echt niet weet hebben we altijd nog chocolade in vele smaken, wie houdt daar nou niet van?!

 

Wereldwinkel Scheveningen is het beste adres voor al je fair trade producten. Van kleine cadeautjes tot grote geschenken. Ook voor verschillende voedingsmiddelen kan je bij ons terecht. Ons assortiment van biologische producten wordt steeds meer uitgebreid. Als je bij Wereldwinkel Scheveningen iets koopt, heb je een origineel en/of (h)eerlijk product én doe je iets goeds voor een ander!

Archief