Nieuws

Op 24 oktober 2015 kreeg Den Haag de eretitel Fairtrade gemeente. Op het podium in de New World Campus werd tijdens titeluitreiking, aan wethouder Joris Wijsmuller, ook de werkgroep die hier heel veel werk voor verzette in het zonnetje gezet. Links van de drie dames ook de twee Scheveningse wereldwinkeliers Jan van Arkel en (helemaal links) Rinus Dickhoff,leden van de werkgroep.

Ook was Wereldwinkel Scheveningen met een kraam present tijdens het feest van de titeluitreiking.

De kerstkaarten van Unicef zijn er weer.

De Sint zat te denken wat hij de lieve kinderen van Nederland moest schenken. Een Fair Trade chocoladeletter van Tony's? dat is altijd goed. Veel beter dan al dat ander snoepgoed. Sint en zijn pieten rennen naar de Wereldwinkel en kopen ze in. Wat hebben wij er allemaal weer zin in!

 

Wereldwinkel Scheveningen is het beste adres voor al je fair trade producten. Van kleine cadeautjes tot grote geschenken. Ook voor verschillende voedingsmiddelen kan je bij ons terecht. Ons assortiment van biologische producten wordt steeds meer uitgebreid. Als je bij Wereldwinkel Scheveningen iets koopt, heb je een origineel en/of (h)eerlijk product én doe je iets goeds voor een ander!

Archief