Lekker hangen!

Bij het zomergevoel hoort natuurlijk lekker wegdromen in een hangmat of hangstoel. Sluit je ogen en doe even alsof je op een heerlijk hagelwit strand ligt met de ruisende golven op de achtergrond. Het ultieme relax momentje!

Zoek het zonnetje op en ga lekker in de tuin liggen. Een beetje dutten of heen en weer schommelen. Daarnaast staat het ook nog eens heel  leuk in je tuin of balkon. Of vertrouw je het Hollandse weer niet? Hang je hangmat dan gewoon in de woonkamer op! De ideale hangplek om te relaxen.

Handgemaakte katoenen hangstoelen uit El Salvador. Op traditionele manier gemaakt. Deze stoelen zijn extra groot met bijpassende voetensteun en kussens. De draagkracht van de stoelen is 130 kg.

€128,50.

 

Een prachtig stukje handarbeid uit El Salvador met extra franje. Gemaakt van 100% katoen en met een speciale overleg techniek elastisch gemaakt, waardoor deze zich naar uw lichaam vormt.

€96,50

 

Wereldwinkel Scheveningen is het beste adres voor al je fair trade producten. Van kleine cadeautjes tot grote geschenken. Ook voor verschillende voedingsmiddelen kan je bij ons terecht. Ons assortiment van biologische producten wordt steeds meer uitgebreid. Als je bij Wereldwinkel Scheveningen iets koopt, heb je een origineel en/of (h)eerlijk product én doe je iets goeds voor een ander!

Archief