Kerstpakketten.

Bent u op zoek naar een speciaal kerstpakket voor uw personeel, relaties of vrienden? Geef ze dan een fairtrade kerstpakket! Zo heeft niet alleen het personeel een fijne kerst, maar ook de mensen in de derde wereld landen die deze producten maken.

Of het nou gaat om kleine pakketjes of grote geschenken, wij stellen het graag voor u samen! Om het u makkelijk te maken zijn er al voorbeeldpakketten voor u samengesteld. U hoeft dan alleen nog maar te kiezen welk pakket uw voorkeur heeft. Maar u kunt natuurlijk ook een kerstpakket naar eigen wens samenstellen.
Gaat u voor een bepaald thema, alleen food of juist een mooi beeld, of…. Alles is mogelijk.

Met een kerstpakket van de Wereldwinkel geeft u niet alleen iets moois aan de mensen om u heen, maar ook aan de producenten van de fairtrade cadeaus!
Een mooie kerst voor u én voor de producent en hun families!

Voor meer informatie kunt u mailen naar wereldwinkelscheveningen@hetnet.nl of bel 070-3060851 en vraag naar Nel van Vilsteren of Marcelle Queen. Zijn zij er niet dan kunt u uw naam en telefoonnummer achterlaten en bellen zij u terug.

Voorbeeldpakketten (zie foto's):

Pakket 1: € 19,65

Pakket 2: € 28,75

Pakket 3: € 35

 

Wereldwinkel Scheveningen is het beste adres voor al je fair trade producten. Van kleine cadeautjes tot grote geschenken. Ook voor verschillende voedingsmiddelen kan je bij ons terecht. Ons assortiment van biologische producten wordt steeds meer uitgebreid. Als je bij Wereldwinkel Scheveningen iets koopt, heb je een origineel en/of (h)eerlijk product én doe je iets goeds voor een ander!

Archief