Kerst met een bijzondere kerstgedachte.

Over minder als 2 weken is het alweer kerst! Bij ons zit de kerstsfeer er al goed in en de winkel staat dan ook weer vol met mooie, originele kerstcadeaus! Kerstballen, engeltjes, kerststerren, kaarsen, kaarten, kerststalletjes uit Peru, voor iedereen wat wils!

Voor een eerlijk kerstpakket of eindejaarsgeschenk kunt u ook bij ons terecht. Laat u inspireren door smaakvolle levensmiddelen, bijzonder servies en glaswerk, schalen, vazen, beelden enz. Of het nou gaat om kleine pakketjes of grote geschenken, wij stellen het met liefde voor u samen!
Met een kerstpakket van de Wereldwinkel geeft u niet alleen iets moois aan de mensen om u heen, maar ook aan de producenten van de fairtrade cadeaus!
Een mooie kerst voor u én voor de producent en hun families!

Ook voor het kerstdiner kunt u goed bij ons terecht! Denk hierbij aan onze wijnen, sappen, luxe chocolade en brownie bakmix om zelf wat lekkers te maken. Of zet een origineel gerecht op tafel met onze wereldproducten zoals verschillende curry's, rijstnoedels, woksauzen enz.

Wij hebben alles in huis om er een gezellige en (h)eerlijke kerst van te maken!

 

Geslaagd bezoek van zilversmid Dambar.

Afgelopen vrijdag 2 december was het een speciale dag in Wereldwinkel Scheveningen! We hadden bezoek van de Nepalese zilversmid Dambar en zijn medewerker Narayan.

Zij brachten een ruime collectie aan zilveren sieraden mee. Deze zijn gemaakt in eigen atelier door hemzelf en zijn personeel. De prachtige zelfontworpen kettingen, ringen, armbanden en oorbellen waren een lust voor het oog!

Onze klanten konden de verleiding dan ook niet weerstaan en er werd goed verkocht.

Het bezoek van Dambar en Narayan was onderdeel van een tour langs o.a. 30 Wereldwinkels om zijn zilveren sieraden te verkopen. Hij werkt volgens het faitrade principe, wat betekent dat hij zijn werknemers een normaal salaris kan betalen.

De opbrengst van de verkoop gaat volledig naar zijn werkplaats in Kathmandu en zijn werknemers.
Ook wordt een deel van zijn opbrengst gebruikt om het nabij gelegen verwoeste dorp Khadka Bhanjyang te helpen opbouwen na een zware aardbeving.

Het was een geslaagde en gezellige dag!
We hopen Dambar en Narayan dan ook nog eens te mogen ontvangen!

 

Wereldwinkel Scheveningen is het beste adres voor al je fair trade producten. Van kleine cadeautjes tot grote geschenken. Ook voor verschillende voedingsmiddelen kan je bij ons terecht. Ons assortiment van biologische producten wordt steeds meer uitgebreid. Als je bij Wereldwinkel Scheveningen iets koopt, heb je een origineel en/of (h)eerlijk product én doe je iets goeds voor een ander!

Archief