Kerst in de winkel

De winkel is weer helemaal omgetoverd in de kerstsfeer en staat weer vol met leuke en originele cadeaus.
Zoals bijvoorbeeld kerststallen, hangers, kaarsen en natuurlijk kaarten van Unicef en Floris.
December is ook de maand van de kerstpakketten.
Deze stellen wij met alle liefde voor je samen.
Of het gaat om kleine pakketjes of grote geschenken, er zijn veel verschillende mogelijkheden.
Vraag een van onze winkelmedewerkers voor meer informatie.
Ook voor het kerstdiner kan je heel goed bij ons terecht.
Denk hierbij aan een van onze wijnen (rood, wit, rosé, bruut of zoete dessertwijn) sappen, verschillende nootjes, verschillende luxe chocolade of een van onze bakmixen, om zelf iets te lekkers te maken.
Met Wereldwinkel Scheveningen haal je een (h)eerlijke kerst in huis.


Wereldwinkel Scheveningen is een handtekeningen actie gestart. Doel is dat de gemeenteraad van Den Haag besluit dat de gemeente voortaan kinderarbeidvrij inkoopt. Als de wereldwinkel dit voorstel met 2500 ondersteunende handtekeningen indient neemt de gemeenteraad dit voorstel, een burgerinitiatief, in behandeling.


U kan ons helpen door uw handtekening te zetten op de handtekeningenlijst in de winkel of digitaal op http://petities.nl/petitie/kinderarbeidvrij-inkopen-door-de-gemeente-den-haag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart de Jong: 070-3060851 / bart.de.jong(at)wxs.nl

 

Wereldwinkel Scheveningen is het beste adres voor al je fair trade producten. Van kleine cadeautjes tot grote geschenken. Ook voor verschillende voedingsmiddelen kan je bij ons terecht. Ons assortiment van biologische producten wordt steeds meer uitgebreid. Als je bij Wereldwinkel Scheveningen iets koopt, heb je een origineel en/of (h)eerlijk product én doe je iets goeds voor een ander!

Archief