Heuptasje.

Dit heuptasje van Doenya is een must have voor iedereen die van festivals of reizen houdt!

De rondgesneden riem en de gesp maken de buidel makkelijk op maat te stellen en aangenaam rond de heupen. De spullen zitten zo veilig dichtbij. Gemaakt uit zachte koeienhuid met handgeschilderd giraffe motief, gebaseerd op de materialen die beschikbaar zijn, waardoor er weinig tot niks verspilt wordt. Elk motief is daardoor uniek en maken de buidel een een stijlvol en praktisch alternatief voor een schoudertas.

Alle Doenya tassen worden gemaakt van natuurlijk gelooid, geolied leer. Dit leer heeft altijd een echte leergeur. Het looiproces en de olie maken de (heup)tassen heel licht in gewicht en makkelijk in het onderhoud.

Afmeting: 22 x 109 x 20 cm (HxBxD)

 

Wereldwinkel Scheveningen is het beste adres voor al je fair trade producten. Van kleine cadeautjes tot grote geschenken. Ook voor verschillende voedingsmiddelen kan je bij ons terecht. Ons assortiment van biologische producten wordt steeds meer uitgebreid. Als je bij Wereldwinkel Scheveningen iets koopt, heb je een origineel en/of (h)eerlijk product én doe je iets goeds voor een ander!

Archief