Een goed glas wijn maakt de wereld mooier.

Steun het goede doel door een fles No House Wine te kopen! Doneren aan het goede doel is nog nooit zo makkelijk en lekker geweest!

Het idee is heel eenvoudig. Voor elke fles die je koopt doneer je meteen een baksteen, waarmee er in Zuid-Afrika huizen worden gebouwd voor de mensen die dat het hardste nodig hebben: Aidswezen en ontheemde families.Met al deze bouwstenen zijn inmiddels al 65 huizen gebouwd.

De huizen worden gebouwd in samenwerking met Stichting HomePlan en lokale organisaties. Deze organisaties zorgen ervoor dat de kinderen naar school gaan, dat er schoolkostuums zijn en dat er gezondheidszorg is.

Geniet van echte goede biologische wijn en draag je steentje bij!

Per fles € 6,60.

 

Wereldwinkel Scheveningen is het beste adres voor al je fair trade producten. Van kleine cadeautjes tot grote geschenken. Ook voor verschillende voedingsmiddelen kan je bij ons terecht. Ons assortiment van biologische producten wordt steeds meer uitgebreid. Als je bij Wereldwinkel Scheveningen iets koopt, heb je een origineel en/of (h)eerlijk product én doe je iets goeds voor een ander!

Archief