Boekbespreking in Wereldwinkel Scheveningen!

Al bijna 25 jaar kun je in de Wereldwinkel in de Stevinstraat fair trade winkelen. Alles wat de vrijwilligers daar verkopen heeft tot doel om de makers daarvan in verre landen een goede prijs en goede arbeidsomstandigheden te bezorgen. Behalve dat ze mooi zijn, zijn de artikelen in de Wereldwinkel vaak ook duurzaam geproduceerd, biologisch of van gerecycled materiaal. Maar niet altijd en dan kom je soms voor lastige keuzes te staan.

Karen Kammeraat, o.a. van Fair Trade Den Haag, heeft daar een boekje over geschreven. Wat is nu beter: Fair trade of biologisch? Een biologische komkommer in plastic of een reguliere komkommer zonder? Sokken van biologische katoen of van gerecycled plastic uit de zee?

Op 13 juli om 16.00 uur houdt Karen in de Wereldwinkel, Stevinstraat 149 een boekbespreking van haar haar boek “Gewoon goed”, dat je kan helpen om dit soort vragen te beantwoordden.

Gratis toegang, maar laat het even weten als je komt, dan weet de Wereldwinkel hoeveel koffie (Fair Trade natuurlijk …) ze moeten zetten.

Telefoonnummer: 070 306 0851, e-mail: wereldwinkelscheveningen@hetnet.nl

 

Wereldwinkel Scheveningen is het beste adres voor al je fair trade producten. Van kleine cadeautjes tot grote geschenken. Ook voor verschillende voedingsmiddelen kan je bij ons terecht. Ons assortiment van biologische producten wordt steeds meer uitgebreid. Als je bij Wereldwinkel Scheveningen iets koopt, heb je een origineel en/of (h)eerlijk product én doe je iets goeds voor een ander!

Archief