Acties tijdens Fairtrade week.

Van 25 oktober tot 2 november vindt de jaarlijkse Fairtrade week plaats. In deze week worden er door heel Nederland allerlei fairtrade acties georganiseerd.

 

Thais wokpakket.

Tijdens de World Fair Trade Week kun je bij ons voor slechts €14,95 een (h)eerlijk Thais wokpakket kopen.

 

 

 

Wedstrijd "Van afval naar kunst".

Ook Wereldwinkel Scheveningen heeft een leuke actie bedacht voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In arme landen wordt van afval van alles gemaakt. Soms is dat het enige wat er is. Er worden bijvoorbeeld ook leuke cadeaus van gemaakt; kijk maar eens in de wereldwinkel. Wist u dat van afval dat je normaal gesproken in de prullenbak gooit, hele mooie dingen kan maken?

 

Kinderen die van knutselen houden en de uitdaging aandurven om van afval een echt kunstwerk te maken, kunnen hun eigen gemaakte kunstwerk tijdens de Fairtrade week inleveren bij Wereldwinkel Scheveningen. Er is een leuke prijs te winnen en het leukste en mooiste kunstwerk word gedurende de maand november tentoongesteld in de winkel.

De kunstwerken kunnen worden ingeleverd van zaterdag 25 oktober t/m zaterdag 1 november.  Lever het kunstwerk in voorzien van naam, leeftijd, telefoonnummer en een emailadres. Het kunstwerk mag niet groter zijn dan een pak melk.

Veel succes!

 

 

 

Wereldwinkel Scheveningen is het beste adres voor al je fair trade producten. Van kleine cadeautjes tot grote geschenken. Ook voor verschillende voedingsmiddelen kan je bij ons terecht. Ons assortiment van biologische producten wordt steeds meer uitgebreid. Als je bij Wereldwinkel Scheveningen iets koopt, heb je een origineel en/of (h)eerlijk product én doe je iets goeds voor een ander!

Archief